nyitólap > Kompromisszum > Megköttetett
Megköttetett Nyomtatás E-mail
2008. szeptember 09. kedd, 22:17
Hát, nehéz és hosszan tartó vajúdás után megszületett végre. Szerződtünk a BANK-kal. Ahogyan azt korábban már írtam, nem volt egyszerű menet. Az elhúzódó bírálat bő hónappal odázta el a kezdést. Normál esetben az ezévi kezdést is meghiúsíthatta volna. De nálunk már nincs visszaút.

 

 

 

Jó döntésnek bizonyult viszont, hogy nem személyesn rohangáltunk a bankokhoz, hanem alkuszt alkalmaztunk. Egy megbízható és kedves ismerős szolgálatait vettük igénybe. Ő volt az, akinek elmondtuk igényeinket, aki ezek alapján begyűjtötte a bankok ajánlatait, s szembesített minket a realitásokka, tájékoztatott a lehetőségekről és kombinációkról. S mindezek alapján döntöttünk a számunkra legkedvezőbb konstrukció mellett. És ő volt az, aki a banki elakadásnál túlsegített a holtponton. Jó döntésnek bizonyult, mert könnyen tervmódosítással (a rajzon egy felirat átírásával)folytathattuk volna történetünket, ami egy bő félév leállást jelentett volna.

A banki ügyekben nyújtott segítsége miatt bíztuk meg őt az ilyenkor kötelező építés-szerelési és lakásbiztosítások felhajtásával.

Merem hát másnak is ajánlani, nekem bejött! Pannon Safe Diósd

 

 
 

Akik segítenek ebben:

 A papírhőszigetelés kivitelezője:

A fa-alu ablakok szállítója:

Az esővíz- és szennyvíztartályok szállítója:A fatartók szállítója: A hitelügyintézésben és a
biztosítások terén
segítségünkre van:


Az épület energetikai ellenőrzését végezte:

Papp Tibor
energiaauditor

www.enerszam.hu
(20) 9710-326, (1) 3333-877
info@enerszam.hu


 
Az engedélyezési, a kiviteli,
a látvány- és benapozási
tervek készítésében
a Nemetschek Allplan BIM 2008 segített: