nyitólap > Kompromisszum > Beszállító kerestetik: nyílászárók
Beszállító kerestetik: nyílászárók Nyomtatás E-mail
2008. november 02. vasárnap, 20:49

A most keresett nyílászárók három csoportra oszthatók: (1) egyedi igényekre készült ablakok, (2) standard méretű erkélyajtók, (3) télikert fix üvegezése. A 3 csoportra külön-külön is lehet ajánlatot adni, nem feltétlenül fogunk egyetlen beszállító mellett dönteni. A konszignációt a jelentkezőknek kérésre küldöm meg elektronikusan.

Részletezve 

(1) A szobák homlokzati nyílászárói az elképzelések szerint fa+alu ablakok lennének 3 rétegű üvegezéssel. Egyedi osztásokkal készülnek, fix és nyíló, illetve bukó felületekkel. Ajánlatot keresek más, műszakilag ezzel egyenértékű szerkezetekre is. Műanyag ablakok nem érdekelnek. Az ajánlat külön tartalmazza a fóliázás lehetőségét is (UV-szűrés, törésvédelem, a lehető legkisebb árnyékolással). A tétel elbírálásánál az ár/érték arány dönt.

(2) A télikertet és a szobákat elválasztó falba kerülő nyílászárók osztás nélküli, 2 rétegű üvegezéssel készülő fa(erkély)ajtók. A tétel elbírálásánál az ár/érték arány dönt.

(3) A télikert üvegezése a Finnforest I Joist tartóira kerülnek. A kettős üvegezésű táblák fixek. Az elképzelések szerint a függőleges osztások (a fa tartókon) nem látszó bordával készülnek, a vízszintes osztások látszó bordásak, de alternatív javaslatokat is várok. Az ajánlatnak a kiviteli tervek készítését is tartalmaznia kell (rendszerspecifikus csomópontok adaptálási javaslataival). Az ajánlat külön tartalmazza a fóliázás lehetőségét is (UV-szűrés, törésvédelem, a lehető legkisebb árnyékolással). A tétel elbírálásánál az ár/érték arány dönt.

Az árakat mindhárom tételnél beépítéssel együtt és teljes körű garanciával várom.

Határidő, szállítás

Az ajánlatokat 2008.11.10. 18:00-ig várom elektronikusan.

A szállítás előreláthatóan leghamarabb december második felében lesz esedékes, de ennek időpontja az ajánlat tartalmától is függhet (megfelelő ajánlatnál későbbi szállítás is elképzelhető).

További információk

További kérdésekért, illetve a konszignációért keressen bizalommal itt.

 


Látványtervek

A nyílászárók áttekinthetőségét segítendő pár kép:

 

 

 
 

Akik segítenek ebben:

 A papírhőszigetelés kivitelezője:

A fa-alu ablakok szállítója:

Az esővíz- és szennyvíztartályok szállítója:A fatartók szállítója: A hitelügyintézésben és a
biztosítások terén
segítségünkre van:


Az épület energetikai ellenőrzését végezte:

Papp Tibor
energiaauditor

www.enerszam.hu
(20) 9710-326, (1) 3333-877
info@enerszam.hu


 
Az engedélyezési, a kiviteli,
a látvány- és benapozási
tervek készítésében
a Nemetschek Allplan BIM 2008 segített: